Over ons

Krabpull was born!

Krabpull werd in 2019 opgericht door grafisch designer/webdesigner Gijs Van Dromme. Hij streefde ernaar een typisch vlaams product op de markt te brengen. Hij deed hiervoor inspiratie op bij merken als Onbeschoft en Boef. In de zoektocht naar het bekendste typisch Belgisch woord kwam hij uiteindelijk op de naam Krabpull. Hij Trachtte humor in zijn merk te brengen door te werken met een woordspeling en de Krab te Symboliseren als logo.

Hij ging voor zijn merk op zoek naar de beste kleding en katoenen die op de hedendaagse markt te vinden waren tot hij het juiste canvas had om zijn merk te gaan verdelen. Ook een eerlijke process bij de productie van zijn kleding vond hij enorm belangrijk daarom wordt Krabpull kleding gemaakt onder het Fair wear label.

Krabpull is voor alle leeftijden en start dan ook voor de Krabpullekes ( vanaf 3jaar) tot volgroeide krabpullen.

Ons Logo

Zoals eerder gezegd wouden we humor verwerken in het logo daarom is er gekozen voor de krab. Zeg nu zelf welk dier ziet er cooler uit als dit mytisch zeewezen? Onze iconische krab heeft een blinkende parel tussen haar scharen, Deze parel heeft hij met geweld van een oester ontvreemd. Een zeer Krabpulleuze daad dus!